תגידו אם הפשרתי בצד פילאס כדי לעשות בורקס והוא הפשיר ונהיה רטוב כזה? לזרוק ?
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 13:34
לא חושבת.. למה לזרוק אולי הפשרת יותר מדי אבל זה נראה לגמרי מעולה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 13:35
אבל שוב אני לא אלופה בבצקים תחכי לעוד תגובות חח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 13:35
פשוט חוששת שאולי הבצק אחרי אפיה יצא רטוב כזה? לא ממש מבינה בנושא חח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 14:02
תשימי כמה דק במקפיא שוב .. שיתייצב

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך