בבקשה עזרה ממי שמבינה!!!! אני מבשלת שעועית(עוד לא שמתי תבלינים והכל) ונהיה את הקצף הזה כבר 2 כוסות מלאות שאני מוציאה אותם זה אמור להיות ככה וחייב להוציא נכון??
אוכלאוכל
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 08:06
כשמבשלים קטניות עדיף להרתיח ואז להחליף את המים מינימום פעם אחת. אני מחליפה פעמיים, אחרת זה עושה גזים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 08:11
או להוציא או להחליף מים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 08:15
תודה!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 08:16
אני משרה תמיד במים חמים לפני שמבשלת לפחות עד 24 שעות וכמובן מחליפה למים חמים כל הזמן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך