בבקשה עזרה ממי שמבינה!!!! אני מבשלת שעועית(עוד לא שמתי תבלינים והכל) ונהיה את הקצף הזה כבר 2 כוסות מלאות שאני מוציאה אותם זה אמור להיות ככה וחייב להוציא נכון??
אוכל
💬10 תגובות
תגובות (10)
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 08:06
כשמבשלים קטניות עדיף להרתיח ואז להחליף את המים מינימום פעם אחת. אני מחליפה פעמיים, אחרת זה עושה גזים.
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 08:11
או להוציא או להחליף מים
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 08:15
תודה!!!
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 08:16
אני משרה תמיד במים חמים לפני שמבשלת לפחות עד 24 שעות וכמובן מחליפה למים חמים כל הזמן