הכנתי מרק כתום עם עדשים וכשטחנתי אותו ניהיה מלא קצף זה נורמאלי? טחנתי אותו רותח אם זה משנה
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בינואר 2021 בשעה 17:03
הקצף נשמע הגיוני כי זה קורה גם שמבשלים שעועית וקטניות אחרות, תעלי תמונה , אם זה ממש מלא קצף בעיקר ולא הסמיך אז זה כבר אולי משונה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בינואר 2021 בשעה 17:05
זרקתי עם מצקת את הקצף לפח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בינואר 2021 בשעה 17:06
המרק טעים מאוד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בינואר 2021 בשעה 17:09
מעולה! בתיאבון :) בדרך כלל שבעלי מבשל את השעועית במים לדוגמא עוד לפני תיבול וכאלה תמיד יש קצף והוא מוציא גם עם מצקת.. העיקר שהסתדר 🙂

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך