למי יש מתכון לפסטה ברוטב אדום ממש שיהיה רוטב?
אני רוצה להכין לצהריים
אוכל
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי20 בינואר 2021 בשעה 12:31
התחלתי להכין הכי פשוט והכי טעים. לטגן בצל לחכות שישחים להוסיף רסק ומים, להוסיף מלח ולשים את הפסטה( כמובן אחרי רתיחה) נדיר
משתמשת פורטי20 בינואר 2021 בשעה 12:44
ממליצה להכין פסטה, שהיא מוכנה לשתוף במים מברז לעצור את הבישול ולהוסיף את הרסק הזה.
תקשיבי יוצא מושלם!
תשימי בקערה את הרוטב, מלח פפריקה חריפה/אדומה
שמן מעט ופלפל שחור מעט מים רותחים. תערבבי תוסיפי לפסטה ותחממי הכל יחד על אש נמוכה רק שהרסק מתחמם.
יוצא טעם מושלם שולחת לך תמונה.....
משתמשת פורטי20 בינואר 2021 בשעה 12:45
יודעת שרשום לפיצה. לדעתי יוצא ממש טוב... ולגבי כמות הרוטב הכל תלוי בכמה מים את מוסיפה.
משתמשת פורטי20 בינואר 2021 בשעה 13:13
אם את רוצה שהרוטב ידבק יותר טוב לפסטה אל תשטפי זה הורס את זה