בבקשה 1חבילה גדולה של עוגיות לוטוס 100 גרם חמאה מומסת לקרם גבינה 2 מיכלי שמנת מתוקה רבע כוס חלב חבילה איסטנג פודיג וניל 500 גרם גבינה לבנה חמש אחוז לציפוי חצי קרם לוטוס אופן ההכנה מפוררים עוגיות ממיסים חמאה מערבבים יחד ומעבירים לתבנית ולמקפיא מקציפים את כל חומרי המילוי עד שנהיה קרם אחיד ואז שמים את שני הגבינה ומערבבים ידנית ויוצקים על התחתית בעדינות מכניסים שוב פעם למקפיא עד להקפאה כחצי שעה ממיסים במיקרוגל את הקרם לוטוס ומצפים את העוגה ומעל לפורר קצת עוגיות לוטוס בהצלחה
תבנית בקוטר 26/24