מתכון מושלם עושה אותו תמיד
-
200 גרם סקי
שמנת מתוקה 250 מל
אינסטנט פודינג 4 כפות
(מעט גרידת לימון מוסיף מאוד )
לתחתית -
לוטוס 150 גרם
50 גרם חמאה
-
מרסקת את הלוטוס, ממיסה חמאה במחבת ומוסיפה את פירורי הלוטוס - על אש נמוכה 3 דק, משטחת על תבנית האינגליש קייק ולמקפיא,
בזמן הזה -
מקציפה את השמנת המתוקה לקצפת יציבה במהירות בינונית , תוך כדי הקצפה להוסיף אינסטנט,
לאחר שהקצפת יציבה ( שימי לב לא לשבור אותה ) מקפלת לתוך הקצפת את גבינת הסקי וגרידת הלימון,
מוציאה את התבנית מהמקפיא
בעזרת הלקקן משטחת את התערובת הלבנה,
ומעל מגרדת בלונדי קרמל מלוח או פירורי לוטוס -
למקפיא לשעה
יוצא מושלם !!!!
משתמשת פורטי19 בינואר 2021 בשעה 19:06
טוויסט ממש טעים להוסיף שוקולד לבן מגורד לתערובת של הקצפת - בערך חצי חבילה - ממש ממש טעים