שבוע 40 צריכה ללדת כל רגע לידה ראשונה אני גם ככה מאוד בפחדים ומתח ולא יודעת לקראת מה אני מגיעה. רק בעלי יהיה איתי בלידה ככה אני רוצה. חמתי "החמודה" אומרת שהיא רוצה להיכנס איתי לחדר לידה ולעזור לי ללדת אני ממש לא רוצה אני לא מרגישה פתוחה לידה וממש לא בא לי לראות אותה בלידה שלי כשאני סובלת!!! היא אמרה לבעלי אני אפגע ואמחק אותכם אם לא תגידו לי שאתם עולים . לפני שבוע היתי בבית חולים בבידקה הוא שאל את המילדת והיא אמרה אין שים בעיה שייהיה איתה שתיים . אני לא רוצה!! בעלי אומר זה לא יפה אני לא מוכן לפגוע באמא שלי זה הנכד שלה והיא תהיה. כאילו סליחהה???? זה הלידה שלי זה דבר אישייי שליייי אני לא רוצה שתהיה איתי!!!!!!! היא רוצה להיות רק בשביל לדאוג לבן שלהה שלא יתעלף שםם . אחרי ריב של ממש הוא אמר לא מתערב רוצה להגיד לה שלא תבוא תגידי לה אני אומר שיש לך צירים ישר אם היא תרצה לבוא שתבוא מה עושים במצב כזה????????????
הריון ולידההריון ולידה
💬39 תגובות

תגובות (39)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2021 בשעה 12:00
אני חושבת שזו החלטה שלך ותתעקשי על מה שאת רוצה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2021 בשעה 12:01
לי לצורך העניין לא היה מפריע שמחתי תהיה אבל לא הייתי בעננים מהרעיון.. מזלי שאפשר רק 2 וזה בעלי ואמא שלי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2021 בשעה 12:03
אמא שלי היתה בלידה של אחותי ואיבדה הכרה והיה ממש בלאגן היא לא יכולה להתמודד ולהיות איתי בלידה בגלל זה רציתי רק את בעלי אבל אמא שלו לא מוכנה לוותר אני לא רוצהה שתהיה איתייי! אני לא מחוברת אליה בכלל ולא באמת אכפת לה ממני היא נטו רוצה לראות שהבן שלה בסדר ולא נבהל מהלידה תמיד מזכירה את זה שחייבת להיות איתו .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2021 בשעה 12:04
אחותי, מזה לא מוכנה לוותר? כמה חסרת טאקט היא יכולה להיות? אני מחוברת לחמתי ואוהבת אותה מאוד ותכלס לא היה מפריע לי בטירוף אם תהיה, אבל עדיין לא בא לי ואמרתי לבעלי את זה מראש זה להחלטתך בלבד! ומה שאני תכננתי לעשות זה פשוט להגיד למיילדת שחוץ מאמא שלי ובעלי אף אחד לא נכנס לא משנה כמה הוא מתעקש תנסי לכשות את זה גם ולבעלך תסבירי יפה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך