בוקר טוב שאלה למבשלות🙏🏽 באתי להעמיד אתמול בצק שמתי בקערה מים ושמרים עוד לא הוספתי כלום קמח סוכר וזה.. בסוף לא הכנתי את הבצק אתמול ושמתי את הקערה פשוט במקרר.. אפשר להשתמש בזה היום לבצק או שהשמרים האלה כבר לפח? תודה רבה לעוזרות😁
אוכלאוכל
💬5 תגובות👍1 לייקים

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2021 בשעה 05:59
עדיף חדש לדעתי...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2021 בשעה 06:09
לפח בעיני
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2021 בשעה 06:10
חדש, שמרים רגישים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2021 בשעה 06:35
תודה רבה❤

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך