איך אני אוהבתתתתתת אמאל'ה!!! נראה מקצועי ביותר 🤤 בתיאבון!
משתמשת פורטי16 בינואר 2021 בשעה 21:16
אפשר מתכון?? מזמן יש לי חשק
משתמשת פורטי17 בינואר 2021 בשעה 16:36
בכיף יקרות
המילוי :
אורז (סנויט)
עגבניה מגורדת
שמן זית
חזה עוף / מרק עוף
תבלינים :
תבלין אנגלי , אגוס מוסקט , היל , קינמון
מלח
קצת מלח לימון אבל לא מומלץ לאישה בהריון אז עדיף בלי
אופן הכנה :
שמים את הארוז במים פושרים 10 דקות
שמים את העלי גפן במים רותחים 5 דקות מוצאים מסננים
הכי חשוב שהמילוי יהיה על הצד המחוספס של העלי גפן ולא ההפך
אחרי שמילת אותם
חותכים את העגבניות לפרוסות ושמים אותם שכבה ראשונה בסיר אחר כך את העלים ואתם יכולות להוסיף עוד עוף ועוד עגבניות איך שאתן אוהבות
מקווה שהספרתי טוב בתאבון :)