הכנתי בורקס בשר. יודעות אם אפשר להשאיר אותו בחוץ עד הערב ואז לשים רק את הביצה ולהכניס לתנור ? או לשמור בקירור עד הערב ?
אוכלאוכל
💬6 תגובות👍1 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2021 בשעה 12:35
כדאי שיהיה בקרור. גם כדי שהבשר לא יחמיץ וגם כי הבצק עלים צריך להיות קר כדי להיפתח יפה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2021 בשעה 12:36
זה לא בצק עלים זה בצק פילאס הוא כבר מוכן רק 20 דק בתנור ולאכול ומה הסיכוי שהבשר יחמיץ? קר בבית 🤷‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2021 בשעה 12:37
לשמור בקרור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2021 בשעה 12:38
אם הוא כבר מוכן אז בסדר חשבתי כמו בתמונה שזה רגע לפני

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך