אם התפחתי שעה בצק מ6 עד 7 בערב... הכנסתי למקרר ב7... אפשר להכין איתו חלה מחר בבוקר? לא תהיה התפחת יתר? אני גמורה ואין לי כוח להכין עכשיו
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2021 בשעה 19:59
אני עושה את זה לפעמים... פחות אוהבת לעבוד עם בצק קר אבל זה בסדר. רק תכניסי עם כיסוי כמובן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2021 בשעה 20:00
כי אני זוכרת שפעם אחת הכנסתי למקרר בלי התפחה בחוץ, מכוסה... ובבוקר ממש תפח לי יפה! אז אם נתתי לו התפחה גם בחוץ וגם במקרר זה לא יותר מדי?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2021 בשעה 20:02
לא רק תכסי טוב עם נייר נצמד ותתני לו מקום לתפוח שלא יהיה חנוק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2021 בשעה 20:11
אפשר אפשר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך