☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 695038
משתמשת פורטי
13 בינואר 2021 בשעה 12:43
שתיהיה לכולן לידה קלה כתרנגולת בעזרת ה' ♥️ הכל בידיי ה'יתברך🙏🎀
הריון ולידה
💬
1 תגובות
👍
12 לייקים
תגובות (1)
משתמשת פורטי
13 בינואר 2021 בשעה 13:01
אמן
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
29 באפריל 2018 בשעה 12:11
שאלה לאימהות.מעון / גנים בהריון ראשון ומלאת חרדות לגבי מקום העבודה שלי ושל בעלי והשעות שלנו והמרחק מהבית, אני לא יודעת איך עובד השעות של המעונות הציבוריים והפרטיים. מה השעה הכי מוקדמת לשים תינוק וילד ומה הכי מאוחר לקחת בצהריים? תודה לעונות
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
25 ביולי 2018 בשעה 17:44
פקק רירי שבוע 39+5 אתמול הייתי בבדיקה לפתיחה..הרופאה אמרה שהפתיחה ס"מ ומחיקה 70% ...מהבוקר יוצא לי חתיכות חומות ועכשיו בניגוב יוצא דם...למשהי קרה את זה?? הפקק הוא אדום?
הריון ולידה
💬
33 תגובות
משתמשת פורטי
15 באוקטובר 2018 בשעה 03:51
בנות עזרתכן.. אז ככה אני עוד כמה ימים שבוע 17,ועדיין לא סיפרנו להורים של בעלי (ההורים שלי יודעים משבוע 7) איך נאמר זאת בעדינות..״בעלי הוא לא ילד של אמא״ אף פעם לא נזקק לה או משהו כזה,אנחנו יודעים שאי אפשר לסמוך על אמא שלו וכשברגע שהיא תדע היא תספר לכולם אז עשינו הסכם שנספר להורים שלו אחרי בסקירת מערכות..בסקירת מערכות אמרו לנו שכל פניו הכל נראה בסדר רק צריך להיות במעקב על הכליות..ולבדוק את זה שוב שבסיקרת מערכות הבאה...אז בעלי אמר שנספר להורים שלו אחרי בסקירת מערכות הבאה..שזה אומר שאני כבר יהיה בחודש חמישי..לא יודעת למה אבל יש לי מצפון יותר מבעלי..לא נעים לי מהם בכלל ולא זה לא מפריע...אומר שכשנספר להם אפשר תמיד להגיד שאנחנו חודש פחות ואחרי כמה זמן להגיד שהתבלבנו בספירה...מה אתן אומרות? תעזרו לי...!!
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
13 בפברואר 2020 בשעה 22:56
מוכרת סימילאק גולד מפרסמת בשביל חבר מירושלים היא מוכרת 2 קופסאות סימילאק גולד שלב 1 ב130 שקל, ( היא עברה פשוט למטרנה..)
קניות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
9 ביולי 2020 בשעה 22:20
סימפיזיוליסיז- עזרה! בנות, אני סובלת מכאבים חזקים מאוד באגן בגלל סימפיזיוליסיז, מישהי עברה את זה ויודעת להמליץ על משהו שעוזר לכאב או מפחית ? 🙏🏻 ( לא תרופות) אם יש מטפלים מומלצים, או טיפולים מומלצים תודה!
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
25 באוקטובר 2020 בשעה 11:32
בצקות שבוע 32, הידיים שלי מתנפחות במהלך היום ובעיקר בלילה. פחות נראה לעין אבל כשאני מאגרפת את כף היד אני מרגישה את הנפיחות וקצת כואב לי. זה טבעי או שיש ממה לחשוש ? אני אחרי הערכת משקל(לפני שבוע וחצי) והכל היה תקין ברוך השם
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים