☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 695013
משתמשת פורטי
13 בינואר 2021 בשעה 12:16
חייבת לדעת - האם יש כאן מישהי שחלתה בקורונה החלימה ונכנסה להריון?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
13 בינואר 2021 בשעה 12:55
קורונה לא משפיעה על כניסה להריון
משתמשת פורטי
13 בינואר 2021 בשעה 13:45
כן שמעתי לפה ולפה רוצה לשמוע על מישהי שנכנסה להריון והכל בסדר אחרי קורונה...
משתמשת פורטי
13 בינואר 2021 בשעה 13:45
בגלל שכל כך מדברים על החיסון שמוריד את הפוריות
משתמשת פורטי
13 בינואר 2021 בשעה 14:01
אני חליתי ואחרי 3 חודשים נכנסתי להריון
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
3 באוקטובר 2018 בשעה 06:53
כמה שאלות לקראת הלידה היי אני נכנסתלתשיעי ממש עוד שניה ויש לי כמה שאלות- הריון ראשון. א. אמרו לי שכדאי להירדם מראש לביח שבו אני רוצה ללדת,מישהי יודעת איך עושיםאת זה? ב.מה קניתן לפני הלידה? אמרו לי לא לקנות בגלל עין הרע אבל מרגיש לי שאגיע הבייתה ואהיה אבודה בלי כלום. ג. חזיות הנקה איפה קניתן ומתי? מה ההמלצות.. ד. תיק ללידה מתי להכין? ומה הכי חשוב להכניס לתוכו? ה. שאלה קצת מביכה- צרגיש לי שהחזה שלי ממש קטן ...ואני מנסה לראות אם יוצא חלב ולא ממש מצליחה..מה זה אומר? ו.מתי צריךלבקש מהרופאת נשים שוב כדורי מניעה? מתי הולכים בדכ.. תודה לעונות!
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
2 באוגוסט 2019 בשעה 07:45
היי שרון יש דבר כזה דיכאון אחרי לידה לגברים ולא רק לנשים?
זוגיות
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
7 בנובמבר 2019 בשעה 18:47
בן 4 חודשעם קם כל חמש דקות בגלל שהאף סתןם מה עושים? הוא מרדם מתעורר תוך חמש דקות הלב שלי נקרע מחרחר וצרוד אין חום מה אפשר לתת עכשיו אס או אס?!?!?
אוכל
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
10 במאי 2020 בשעה 13:16
לא מאמינה שקרה לי דבר כזה אני מרוסקת! הלכנו הבוקר לטיפת חלב לבדיקת התפתחות רגילה לילד(בן 3 חודשים) על הדרך עצרתי לקנות מגבונים ותמ"ל תליתי את השקיות על העגלה ענין של מאית השניה ששיחרתי את העגלה היא איבדה שיוי משקל והתהפכה עם הילד הוא לא הפסיק לבכות ולצרוח קיבל מכה קטנה במצח אחר כך הוא נרגע ,ישן ,אכל ,צחק קצת אנחנו כרגע במיון והכל תקין ברוך השם אבל אני פשוט שבורה לא מאמינה שזה קרה לי בעלי עצבני כועס וצועק עלי ממש כמובן ישר הוא זרק את המתלים מהעגלה.. אני מאוכזבת מעצמי ועכשיו מפחדת מכל דבר קטן עד שיצאתי מהבית אחרי ההסגר הנוראי הזה😥😭😭😱😤🤬 תשמרו על עצמכם ועל הילדים שלכם.
אמהות
💬
12 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
8 במרץ 2021 בשעה 09:50
טוב אז עכשיו התקשרו מת השומר לקבוע תור לסיסי שליה ....נלחצתי מאוד מאוד אבל אין ברירה
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
31 במרץ 2021 בשעה 11:49
האם מותר להיכנס לים המלח בהריון (שבוע 36)
הריון ולידה
💬
3 תגובות