היי בנות אהובות, יש לי שאלה - קציצות בשר טחון ברוטב אדום, תמיד שאני מכינה הקציצות יוצאות לי קשות.. הן לא מתפרקות שבאים לאכול ממש צריך סכין כדי לחתוך אותם , מה אני עושה לא בסדר?
אוכל
💬16 תגובות
תגובות (16)
משתמשת פורטי12 בינואר 2021 בשעה 14:13
בשר טחון
בצל מגורד
תפוא מגורד קטן קטן
ביצה
פטרוזיליה כוסברה קצוץ
תבלינים לפי טעם
ו4 כפות בערך שיבולת שועל לחצי קג בשר טחון
במקום לחם/ פירורי לחם
נשארות רכות בטירוף
משתמשת פורטי12 בינואר 2021 בשעה 14:15
אני מוסיפה פרוסת לחם שספגתי במים ואז סחטתי זה ממש עושה את הקציצות רכות
משתמשת פורטי12 בינואר 2021 בשעה 14:23
מסכימה עם מעיין שצריך ללוש טוב כדי שהחלבונים יתפרקו. ואם את משתמשת בבשר דל שומן אפשר לשים בעיסה גם שמן זית זה מרכך אותן.
משתמשת פורטי12 בינואר 2021 בשעה 14:27
אז כנראה זו הטעות שלי! כי קראתי באיזה מתכון שאסור ללוש יותר מדייייייי