היי בנות אהובות, יש לי שאלה - קציצות בשר טחון ברוטב אדום, תמיד שאני מכינה הקציצות יוצאות לי קשות.. הן לא מתפרקות שבאים לאכול ממש צריך סכין כדי לחתוך אותם , מה אני עושה לא בסדר?
אוכלאוכל
💬16 תגובות

תגובות (16)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בינואר 2021 בשעה 14:13
בשר טחון בצל מגורד תפוא מגורד קטן קטן ביצה פטרוזיליה כוסברה קצוץ תבלינים לפי טעם ו4 כפות בערך שיבולת שועל לחצי קג בשר טחון במקום לחם/ פירורי לחם נשארות רכות בטירוף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בינואר 2021 בשעה 14:15
אני מוסיפה פרוסת לחם שספגתי במים ואז סחטתי זה ממש עושה את הקציצות רכות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בינואר 2021 בשעה 14:23
מסכימה עם מעיין שצריך ללוש טוב כדי שהחלבונים יתפרקו. ואם את משתמשת בבשר דל שומן אפשר לשים בעיסה גם שמן זית זה מרכך אותן.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בינואר 2021 בשעה 14:27
אז כנראה זו הטעות שלי! כי קראתי באיזה מתכון שאסור ללוש יותר מדייייייי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך