☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 693129
משתמשת פורטי
11 בינואר 2021 בשעה 09:37
היי, מי שרוצה יש עכשיו לייב חינם בפייסבוק עיסוי לתינוק. התחיל הרגע תחפשו בעמוד פייסבוק: עוברים בקלות אתגרי ילדות-הקהילה להורים ופעוטות
אמהות
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
23 ביוני 2019 בשעה 00:04
תפרים ודימום מתי נפסיק לכם הדימום של הלידה? והתפרחם במידה והיו? מתי טבלתם במיקווה? מתי הלכתם לרופא לבדיקה? האם תמיד הרופא יבדוק וגנלי ואת התפרים?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
2 במרץ 2020 בשעה 05:01
חלב שאוב בעלי ניסה לתת לתינוקת בקבוק שאוב, אבל היא סירבה לקחת. הוא אומר שהוא הכניס את הפטמה של הבקבוק לפה שלה אבל היא אפילו לא מצצה אפילו לא קצת. השאלה האם אפשר להקפיא את החלב הזה או לא?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
27 בדצמבר 2020 בשעה 07:53
איזה שם יותר יפה לבן? ינאי אליה אלרום? יש בבית ניתאי ואימרי
הריון ולידה
💬
16 תגובות
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2021 בשעה 15:31
המלצות על בייבי סנס 7+?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
11 בינואר 2022 בשעה 08:13
שבוע 14+5 כאילו לא מרגישה בהריון מכירות את זה?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
15 במרץ 2022 בשעה 22:29
אני אמא לשני מתוקים אחד בן עוד מעט שנתיים וחצי ואחד בן חודשיים. כמה שמנסה לשלב בינהם זה קשה אבל עדיין היה ניסבל. בזמן האחרון הגדול ממש בודק גבולות וזה פשוט מחרפן. איך שניגשת לקטן אם בוכה טגם לא ישר ניגשת כדי שלא יתעצבן וירגיש ננטש הוא בוכה וצורח היום זרק נעל על הקטן, נתן לי סטירה, אחרי שהסברתי לו שמלטפים ולא מרביצים נתן לי עוד אחת נתן לקטן סטירה בראש ואני פשוט איבדתי את זה צעקתי עליו ואני לא אוהבת להגיע למצב הזה. הלוואי ולא הייתי. אני ממש צריכה עצה טובה בנות איך גורמים לו להפסיק לעשות דברים כאלה, אני הכי מנסה לעטוף אותו מבינה שגם לו קשה מאוד עם השינוי בבית אבל הוא שולט בי כל דבר יודע שיבכה ויקבל וזה ממש קשה לי. אני באמת רוצה מצד אחד לחנך אותו מצד שני גם לא להיות טובה איתו ושיבין שלא עושים דברים כאלה.
אמהות
💬
1 תגובות