להוסיף חמאה
או חלב
או בצל מטוגן
או כמה כפות מהמים שבישלת בהם את התפוחי אדמה כי הם מלאים בעמילן שיצא מהתפו"א
משתמשת פורטי11 בינואר 2021 בשעה 08:22
אם את רואה שהפירה טיפה יבש את יכולה להוסיף מעט מיים חמים או אם את רוצה חלבי יש מתכונים שעושים עם חמאה וזה יוצא מאודד רך
משתמשת פורטי11 בינואר 2021 בשעה 08:24
את יכולה להוסיף גם בטטה
או שורש קסביה מבושלת
כי שניהם ירקות שסופגים הרבה מים בבישול.
תוסיפי את אחד הדברים שכתבתי ואם תטחני אותו עם בלנדר מוט הוא יצא ממש קרמי