☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 692056
משתמשת פורטי
10 בינואר 2021 בשעה 06:35
שבוע 38 פלוס 5 התחילו לי גירודים סביב הטבור מתאפקת לא לגרד מורחת על הזמן שמן וקרם זזה מעיד על משהו ?? 😳
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
10 בינואר 2021 בשעה 07:00
מעיד על הריון חח
משתמשת פורטי
10 בינואר 2021 בשעה 09:19
אומרים שגירודים אינטנסיבים מעיד על רעלת הריון אבל נראה לי זה המזג האוויר היבש והעור שנמתח ....
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
20 במאי 2020 בשעה 05:42
שבוע 39 וכלום לא זז. גם לא פקק רירי זה נורמלי? גם הפקק הרירי שמדברים עליו טרם יצא. עדין מחכים במצב כזה לשבוע 40 לביקורת?
הריון ולידה
💬
11 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
23 ביוני 2021 בשעה 09:38
היי בנות הייתי ממש אמיצה וגיבורה כדי להסתכל במראה מגדלת מה יש באיזור למטה 37 ימים אחרי לידה ואיך הוא נראה אחרי לידה עם תפרים , מה שהבנתי שהכל אמור לחזור כמו קודם נכון ? אבל מה שראיתי זה תפרים אדומים ואיזור כזה מוזר בכלל לא דומה לקדמתו , מתי אמור לחזור הכל בדיוק כאילו לא היה כלום ? ובנוסף אני עד עכשיו יורד לי טיפות דם , טיפה פה טיפה שם לא משהו רציני אבל עדיין יורד .
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
25 בדצמבר 2021 בשעה 11:21
איך מרגיש אפנדציט? יכיל להיות אחריי לידה ? אני ילדתי אתמןל ועשו לי תפרים היה לי קקי אבל מפחדת ללכת לעשות בגלל התפרים יש מצב בגלל סה כןאב לי הצד?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
3 בינואר 2022 בשעה 13:44
היי, אני בשבוע 29 ובקושי מצליחה ללכת .. ישר כאבי רגליים מתנשפת וכאבי גב זה הגיוני ?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
6 בינואר 2022 בשעה 16:28
תגידו אם יש קשר שמתי לב כבדרך כלל כשאני יוצאת עם הבן שלי (3 חודשים) לטיול בעגלה ואנחנו חוזרים הביתה הוא הרבה יותר עייף וישנוני מהרגיל (ישן יותר) . נגיד היינו היום בטיול והוא נרדם עליי, הגענו הביתה הוא התעורר לאכול ושוב חזר לישון (ישן כבר שעתיים וחצי!) כשבדרך כלל ישן 40 דק בצהריים כל פעם. האם יש קשר בין עייפות לטיול בחוץ?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
12 בפברואר 2022 בשעה 18:00
רעיונות למתנה לגיסתי אחרי לידה?לה או לתינוקת?פליז תענו מהר אני פה בקניון
הריון ולידה
💬
11 תגובות