רוצה להכין לאבנה בייתית (תמיד מכינה) השאלה אני מכינה אותה מיוגורט ושמנת שזה פחות בעיה כי זה מפוסטר.. השאלה אח"כ אני תולה את זה בבד חיתול.. זה לא נורא לאכול גבינה שהייתה תלויה וזה? חיידקים וזה לא יכולים להתרבות?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות👍1 לייקים

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2021 בשעה 16:02
תעשי את זה במקרר כדי שלא יעמוד בחוץ.. שימי את הבד בתוך מסננת ואת המסננת בתוך סיר שינזל לסיר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2021 בשעה 16:48
אני עושה רק מיוגורט... ואני שמה נייר סופג במסננת ואז שמה את היוגורט בפנים ואת כל זה שמה על סיר... ולמקרר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך