בוקר טוב היה לי סוכר גבולי בבדיקת העמסת סוכר - ערך אחד חריג. מאז אני מודדת עם גלוקומטר 4 ושיניתי תזונה. בינתיים טפו טפו ; לפחות על פי המדידות ; נראה שהסוכר מאוזן ..... אני רוצה ממש להכין עוגיות עם ממרח תמרים טבעי - ללא סוכר רק תמרים - יש לו את הסימון הירוק - הבצק מקמח כוסמין וללא תוספת סוכר גם בכלל. לדעתי עוגייה אחת פעמיים בשבוע כארוחת בינתיים זה סבבה אשמח לעצה מושכלת. גם תכלס אם אוכלים ואחכ מודדים סוכר אחרי הארוחה אפשר לדעת אינדיקציה מה עושה טוב לגוף ומה פחות.
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות👍2 לייקים

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2021 בשעה 09:00
לתמרים ערך גליקמי גבוה יחסית. נכון שזה לא סוכר מעובד.. אבל חשוב לקחת בחשבון שכל דבר שטוחנים אותו, הערך הגליקמי שלו עולה יותר. אז בעצם בסילאן, גם אם הוא טבעי לחלוטין, הסוכר גבוה יותר מלאכול תמר רגיל. הכל אפשרי במידה ובהתאם לתגובות הגוף שלך. לפעמים גם הנפש זקוקה לפינוק הזה 🙏🏻
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2021 בשעה 09:13
בהריון הראשון היתה לי סכרת. מה שיכול לעבור אצלך לא יעבור אצל מישהי אחרת. אם לא תנסי לא תדעי. יש קבוצת פייסבוק ייעודית לסכרת הריון. הריון מתוק אם אני לא טועה. תיכנסי ויש שם המלצות לדברים שיעברו אצל רוב ההריוניות עם הסכרת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2021 בשעה 09:16
נכון דניאל :-) אני אוכל נניח עוגיה בארוחת ביניים ואם אראה שזה מקפיץ אפסיק אם לא זה בסדר אני מניחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2021 בשעה 09:17
לנה תודה !!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך