היי גיל 4 חודש, האחות בטיפת חלב אמרה שאפשר להתחיל טעימות בקטע של חשיפה..ממש הכל ירקות פירות טחינה עוף בשר..עד 2 כפיות ליום וטחון דייסתי..השאלה אם זה באמת..? בכל מקום אני רואת 6 חודשים וגם באפליקציית מכבי קידס האחות של טיפת חלב אמרה לי 6 חידשים...אז למה בטיפת חלב במקום אמרה לי אפשר להתחיל עכשיו? היא אמרה שזה חשיפה למרקמים וטעמים לא בקטע של אלרגיות... ותיבול וכאלה לא ריצה לחשוף עכשין..אב מה עוף טחון וכאלה זה משהו שבישלתי במים בלבד? לא רוצה גם מלח כרגע..אשמח לעזרה
אמהותאמהות
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2021 בשעה 08:09
כיום ניתן להתחיל בין 4-6 ח' אבל כמובן תלוי בילד שלך אם צראה התעניינות וזורם עם זה. זה חצי כפית/כפית ממש קטנה למשך 3 ימים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2021 בשעה 08:10
ואת ממש לא חייבת לתבל עד היום יש דברים שאני לא מתבלת והוא כבר בן שנתיים וחצי. עוף כמו שאמרת לעשות כמו במרק ולתת את הציר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2021 בשעה 08:13
אה לבשל את העוף עם ירקות שיהיה טעם מהירקות כזה רק בלי תבלינים? והיא אמרה לא לשלושה ימים אפשר לתת כמה דברים באותו יופ עד 2 כפיות אפילו פחות אפילו טעימה עם האצבע ממש..היא אמרה שזה ישן כל הקטע של הבטטה שלושה ימים וטעימות וכו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2021 בשעה 08:21
😅 ניראלי האחות החליקה על הראש. ממליצה לך והרוב ממליצים להחיל ירק ירק בשביל שתדעי איך הוא מגיב.. ברגע שתשימי כמה והוא יגיב בצורה מסויימת לא באמת תדעי ממה זה.. ואת המרק את שמה עם ירקות שעשית איתם כבר טעימות ועוף ולא לתבל..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך