
משתמשת פורטי7 בינואר 2021 בשעה 21:49
סלט חציל וגמבה ❤
לחתוך חציל לקוביות לשים במסננת ולשים מלח מעל ולהמיתן חצי שעה.
לבנתיים לשרוף גמבה או בתנור!
להכניס לשקית ואחרי חצי שעה לקלף את הקליפה.
לטגן את החציל (לא בשמן עמוק) ולערבב כל הזמן שלא ידבק.
לחתוך את הגמבה לרצועות ואז לקוביות ולהשים עם החציל (רק אחרי שהחציל מוכן!)
טיבול : שום כתוש, מלח, כמון, פפריקה אדומה מתוקה מיץ לימון
אור קולד - בישולים ומתוקים

💬0 תגובות👍5 לייקים