היי אור יש לך טיפים לעוגת גבינה טובה וגבוהה בלי סדקים??
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2021 בשעה 12:22
אולי נפתח לחתול קטן קבוצה זה נראלי יהיה יותר רלוונטי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בינואר 2021 בשעה 18:17
לשמן טוב טוב את התבנית במרגרינה!! ככה העוגה מתנתקת מהדפנות ואין סדקים וכמובן כמו שכתבנו תבנית מים בתנור מתחת, לא לפתוח בכלל בזמן אפייה, אני אופה על 150 שעה ורבע בערך לא טורבו! ומשאירה עוד שעה במקרר וכל זה בלי לפתוח תנור בכלל! ואז לילה במקרר ובבוקר מחלצת מהתבנית. עוגת גבינה זה הקינוח האהוב עליי לגמרי!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בינואר 2021 בשעה 18:18
ואפשר לשים אבקת סוכר על לעצב ולקשט כיד הדמיון😉
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בינואר 2021 בשעה 18:26
בטח! מצרכים: 7 ביצים כוס וחצי סוכר כפית תמצית וניל 5 כפות גדושות קורנפלור 4 כפות פודינג וניל 750 גרם גבינה לבנה 200 גרם שמנת חמוצה מפרידה ביצים ומקציפה חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב. בקערת החלמונים אני שמה תמצית וניל ואת חצי כוס הסוכר שנשארה ומערבת היטב, מוסיפה לפי הסדר(חשוב מאוד!), גבינה, שמנת, קורנפלור ופודינג ומערבת היטב. מוסיפה את קציפת החלבונים לחלמונים בשלושה חלקים ובתנועות קיפול בכדי לא להרוס את הקציפה וכדי שהעוגה תצא גבוהה. חשוב ממש לשמן טוב את התבנית במרגרינה כדי שתצא ללא סדקים וגבוהה ויפה! אני גם עושה תחתית ביסקוויטים אז אם בא לך 100 ג חמאה ו200 ג ביסקוויטים טחונים לערבב טוב ולסדר בתחתית ולמקפיא לרבע שעה ובינתיים מכינה את הבלילה של העוגה. 150 מעלות שעה ורבע בערך ואז שעה בתנור להתקרר לא לפתוח בכלל את התנור בכל זמן האפייה והקירור! לילה במקרר ולחלץ מהתבנית בבוקר! בהצלחה!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך