☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 690271
משתמשת פורטי
7 בינואר 2021 בשעה 09:38
היי בנות..אני שבוע 8 לפי ווסת אחרון הייתי היום בבדיקה דופק אצל הרופא אמר לי יכול להיןת שאין התפתחות או הריון צעיר לחזור עוד 10 ימים.. מישהיא הייתה במצב הזה ויצא הריון תקין??
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
15 באפריל 2018 בשעה 12:10
כאבים בבטן תחתונה וגב תחתון בשבוע 9, יודעות מה זה יכול להיות? כאבים בבטן תחתונה וגב תחתון בשבוע 9, יודעות מה זה יכול להיות?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
18 בנובמבר 2018 בשעה 14:15
שבוע 24+5 תנועות מרובות זה רק הקופיף שלי או שזה הגיוני שבשבוע כזה הוא יזוז כל היום ? לא מתלוננת חס וחלילה רק שזה לא יהיה ביגלל משהו לא טוב😰
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
5 באפריל 2020 בשעה 03:47
למבינות בתמל נוטרילון AR שאלה לגבי התמל הזה ,התינוק שלי בן שלושה חודשיים ועקב ריפלוקס הרופא נתן לנו את הנוטרילון ARבגלל פליטות מטורפות .. ואז התלנו וראינו שיפור מטורףףף בלי פליטות . ובתקופה האחרונה מידי פעם הוא התחיל שוב לחזור לפליטות .. האם למשהיא קרה ? ועד איזה גיל היא השתמשה בתמ"ל הזה או שמשתמשים עד הסוף שהילד נגמל מבקבוק ?
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
5 באוגוסט 2020 בשעה 23:14
שבוע 10 מין העובר הייתי באולטראסאונד היום והרופא אמר שהוא כמעט בטוח שזאת בת. אני שבוע 10+4 הגיוני בשבוע כזה כבר לדעת מה המין?
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
25 במאי 2021 בשעה 16:54
מתי התחילו לחייך ולהגיב ולצחוק מכם?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
9 באוקטובר 2021 בשעה 16:46
הי שבוע טוב רציתי לדעת עם צריך להרשם לבית חולים מסוים כדי ללדת שם??
הריון ולידה
💬
5 תגובות