בבקשה תנו לי רעיונות, מה לתת לבת חצי שנה לאכול?
בגדול על הנקה מלאה ו2-3 כפיות ביום של פרי/ירק. מבינה שהגיע הזמן להתקדם..
אמהות
💬7 תגובות👍1 לייקים
תגובות (7)
משתמשת פורטי4 בינואר 2021 בשעה 14:41
אני נותנת לה כבר ארוחה במקום הבקבוק ..
למשל בבוקר פירות ושיבולת שועל , צהריים מרק ירקות
משתמשת פורטי4 בינואר 2021 בשעה 14:53
להתחיל מזה שלעלות מינון ממה שכבר אוכלת ולהפוך לארוחה. בשילוב עם טעימות אחרות. מפירות עושה מחית, מירקות עושה מרק, דייסת קוואקר וככה לאט לאט
משתמשת פורטי4 בינואר 2021 בשעה 18:18
תודה רבה על התשובות! סליחה על הבורות.. איך עושים דייסת שיבולת שועל? מותר להכין אוכל שלה מראש ולשמור במקרר? איך מרתיחים את המים שהיא שותה וכמה היא אמורה לשתות (אחות טיפת חלב אמרה לי 4 כוסות אבל זה נשמע לי קצת לא הגיוני...).
משתמשת פורטי4 בינואר 2021 בשעה 18:46
אני קונה קוואקר שיבולת שועל מהיר להכנה. מערבבת עם מים רותחים עומד כמה דקות ומוכן. מוסיפה שמן זית,סילאן,פרי מגורד,שקדיה...מה שבאלך. כמו שאנחנו מכינים ושומרים במקרר אז גם עבורה כמובן אפשר לשמור במקרר. במקרר שלושה ימים או להקפיא (במנות קטנות). מים מתחילים לתת עם תחילת טעימות(כלומר כבר היית צריכה לתת). מרתיחה בקומקום מעבירה לכלי מקררת על השיש. אפשר להתחיל לתת בכפית.אפשר לשים בבקבוק הזנה ובהמשך בקבוק אימון אפשר לתת לה גם מכוס רגילה. בכמות כמה שהיא רוצה. יש תינוקות שאוהבים יש סרבנים. אז לאט לאט. הגדול שלי בן שנה ושלושה חודשים היה סרבן וגם עכשיו לא שותה הרבה. בחיים לא הגיע ל4 כוסות חחח 4 כוסות זה ליטר.