5 ביצים
2 גבינה לבנה של 5% (250 ג)
1 גבינה לבנה של 9% (250 ג)
1 שמנת חמוצה
1אינסטנג פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
1 וחצי כוס סוכר
להקציף את החלבונים(הלבן) עם כוס סוכר את שאר החומרים לערבב יחד בקערה נפרדת עם החצי כוס סוכר + סוכר וניל לאחר מכן את הקצף ומוסיפים לחומרים ומערבבים לאט לאט בתנועות סיבוביות
מחממים את התנור לפני ל200 מעלות
מכניסים את העוגה וכאשר היא משחימה קצת מורידים את החום ל150 מעחות בערך שעה משאירים את העוגה בתנור עד שתקרר
שמים את התבנית בקומה הכי תחתונה בתנור
ובלמטה של התנור שמים תבנית או מכסה כמו של הגחנון עם מים וכמובן אין לפתוח את התנור בזמן האפייה זה מוריד לה את הגובה
משתמשת פורטי3 בינואר 2021 בשעה 17:21
באמת שזה המתכון הכי טוב של עוגת גבינה עשיתי מיליון ניסיונות וזאתי מושלמת וגבוהה
חחחח היה באלייי מזמןן עוגת גבינה עד שהחלטתי לא להתעצל🤦♀️🤷♀️