מתכון לבייגלה מתוק 👌 חצי קילו קמח מנופה רבע כוס סוכר חצי כפית מלח רבע כוס שמן ביצה אחת בגודל l כוס מים פושרים לסירופ: כוס מיים כוס סוכר במיקסר עם וו לישה שמים את החומרים היבשים ומתחילים לערבב לאחר מכן מוסיפים את השמן הביצה יהמים ומערבבים עד שמתקבל לני בצק טיפה דביק להעביר את הבצק לקערה משומנת ולהתפיח עד שזה מכפיל את הנפח אחרי שזה תפח לחלק את הבצק ל10 חלקים שווים. לקמח ויפה את המשטח וליצור רצועה ארוכה ודקה. ליצור עיגול ולשים בתבנית כחצי שעה בערךך להכניס לתנור עד שזה משחים על 180 מעלות איך שזה יוצא ישר להשים את הסירום סוכר מעל!!! בתאבון ❤❤
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬77 תגובות👍4 לייקים

תגובות (77)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 16:37
אין על המתכונים שלך❤
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 16:45
המלצה שלי את תעשו חצי כמות הם יוצאים קצת יבשים 😟 תמיד ניתן לעשות והקפיא לפני ששמים את המי סוכר ❤
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 16:59
אל*
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 16:59
אם את עושה חצי מתכון אז כן אבל המלצה שלי תעשי את כל המתכון ומקסימום אחרי האפייה ישר להקפאה ואז שרוצים מוצאים שמים 10 דקות בתנור על חום של 150 ושמים מעל מי סוכר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך