הכנתי כרעיים עוף, בתנור למשך שעה 200-220 מעלות.. אכלתי קצת ממנו בפנים היה מבושל למחצה נא כזה עד כמה זה נורא??? לא הרגשתי שהיה נא בפנים
הריון ולידההריון ולידה
💬13 תגובות👍1 לייקים

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:24
שעה אמור להשל עוף אני שמה שעתיים שיהיה רך זה היה מכוסה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:27
זה לא היה מכוסה... מבחוץ כבר השחים בפנים היה לבן נראה מוכן ובפנים קצת היה נא אולי טיפה יותר . אבל לפי הבנתי במשך שעה במעלות כאלה כל החיידקים כבר לא צריכים להיות לא?! הרי זו הסכנה...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:36
צריך לכסות עדי שהתבשל מבפנים טוב, כני חושבתשאין בעיה חוץ מזה שזפה פחות נעים לאכילה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:37
אבל לא יכול לגרום לאיזשהו נזק?? זה עדין היה בחום גבוה בתנור

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

המלצות !!! טוב אז קודם כל רציתי להגיד לכן שהאפלעקציה הזאת עזרה לי מאוד במהלך ההריון אבל מה שהיה חסר לי זה כמה המלצות מאותן בנות בילדו ולכן החלטתי לכתוב לכן. לא משנה כמה תכננתי איך הלידה תראה מה אני יעשה איך אתמודד עם הצירים בסוף בלי שום הכנה הגעתי לבדיקה במיון "רק לבדוק שהכל בסדר" ובסוף ילדתי באותו יום . 1. חשוב חשוב חשוב לשים לב לתנועות עובר אני הייתי בשבוע 38 פלוס 2 ונכון שהכל על פניו היה תקין כל ה 9 חודשים הרגשתי חוסר בתנועות עובר והגעתי למיון כמו שהרופאים אומרים ב דקה ה-99 . 2. בית חולים - אחרי סקר שוק של בתי חולים באיזור הצפון החלטתי ללדת בכרמל . אני רוצה להגיד שכל כך נהנתי מהטיפול והשירות של הצוות מקום נקי ונעים במיוחד אם צריך ל"בלות" שם כמה ימים לכן חשוב ! 3. קיסרי - כן גם אני ממש פחדתי וזה הגיע לי בהפתעה הכל היה בסדר התינוק כבר ממוקם במקום צירים שמתפתחים.. ובסוף כן גם אני מצאתי את עצמי ללא הכנה מוקדמת בניתוח קיסרי עכשיו אחרי שבוע וחצי אני יכולה להגיד הכל בסדר גם זה עובר ואין ממה לחשוש אז אם למישהי יש איזו שאלה אשמח לעזור :)
הריון ולידההריון ולידה
💬21 תגובות