הכנתי כרעיים עוף, בתנור למשך שעה 200-220 מעלות.. אכלתי קצת ממנו בפנים היה מבושל למחצה נא כזה עד כמה זה נורא??? לא הרגשתי שהיה נא בפנים
💬13 תגובות👍1 לייקים

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:24
שעה אמור להשל עוף אני שמה שעתיים שיהיה רך זה היה מכוסה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:27
זה לא היה מכוסה... מבחוץ כבר השחים בפנים היה לבן נראה מוכן ובפנים קצת היה נא אולי טיפה יותר . אבל לפי הבנתי במשך שעה במעלות כאלה כל החיידקים כבר לא צריכים להיות לא?! הרי זו הסכנה...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:36
צריך לכסות עדי שהתבשל מבפנים טוב, כני חושבתשאין בעיה חוץ מזה שזפה פחות נעים לאכילה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:37
אבל לא יכול לגרום לאיזשהו נזק?? זה עדין היה בחום גבוה בתנור

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות