הכנתי כרעיים עוף, בתנור למשך שעה 200-220 מעלות..
אכלתי קצת ממנו בפנים היה מבושל למחצה נא כזה
עד כמה זה נורא???
לא הרגשתי שהיה נא בפנים
הריון ולידה
💬13 תגובות👍1 לייקים
תגובות (13)
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:24
שעה אמור להשל עוף אני שמה שעתיים שיהיה רך זה היה מכוסה?
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:27
זה לא היה מכוסה... מבחוץ כבר השחים בפנים היה לבן נראה מוכן ובפנים קצת היה נא אולי טיפה יותר .
אבל לפי הבנתי במשך שעה במעלות כאלה כל החיידקים כבר לא צריכים להיות לא?! הרי זו הסכנה...
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:36
צריך לכסות עדי שהתבשל מבפנים טוב, כני חושבתשאין בעיה חוץ מזה שזפה פחות נעים לאכילה
משתמשת פורטי2 בינואר 2021 בשעה 13:37
אבל לא יכול לגרום לאיזשהו נזק?? זה עדין היה בחום גבוה בתנור