מושט ברוטב אדום חריף
משרים את הדגים במים עם חומץ מלח ולימון כדי שיצא להם הריח.
מסדרים בסיר עגבניות חתוכות, גמבות, פלפל חריף ירוק ומפזרים שומים קלופים.
מניחים על הגז עם מעט שמן לאחר כמה דקות מוסיפים 2 כפות גדושות של רסק ומטבלים: מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה, פפריקה בשמן, כמון וכורכום.(אפשר צילי גרוס)
מוסיפים כוס וחצי- 2 מים
להוסיף חומוס בשימורים
לתת בישול להכל יחד 5-10 דקות.
מסננים את הדגים.
מסדרים בסיר שופכים מעל שמן מלח ופפריקה מתוקה.
אפשר להוסיף צרור כוסברה וחתיכות לימון (מוסיף טעם)
בתאבון🙂