מה ההבדל בין קוואקר לשיבולת שועל ולגרנולה??? הלכתי לאיבוד כבררר😥🤔
אוכל
💬9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי30 בדצמבר 2020 בשעה 18:46
שיבולת שועל יכולה להיות דקה או עבה וללא תוספת סוכר או כל דבר אחר. קוואקר זה רק מותג , וגרנולה היא מסוכרת ועם שמן ברוב המקרים עם תוספות נוספות כמו אגוזים זרעים ופירות מיובשים
משתמשת פורטי30 בדצמבר 2020 בשעה 18:49
שיבולת שועל זה ממה שמכינים דייסת קוואקר וגרנולה. שיבולת שועל זאת סוג של חיטה. דייסת קוואקר זאת דייסה על בסיס מים או חלב ושמים בפנים שיבולת שועל. וגרנולה זאת שיבולת שועל אפויה ש ממתיקים אותה עם כל מיני תוספות כמו אגוזים וצימוקים וזה טעים מאוד עם יוגורט מנסיון. אגב שיבולת שועל זה מקור מצויין לסיבים תזונתיים...