הבסיס זה לטגן במעט שמן ממש פרגיות (אפשר גם להזהיב בצל לפני) להוסיף את הפרגיות ולהשחיפ מכל צד שתי דקות בערך
להוסיף את הגוטב למחבת ולבשל על אש גבוהה כמה דק עד שמסמיך ולהעביר לתנור לבישול איטי
בתכלס עדיף לעשות את כל הבישול על הגז על אש נמוכה עד שהרוטב מתקרמל
הרוטב שאני עודה בצד בקערה טריאקי או סויה, מעט גינגר מגורד, דבש או סילאן ומעט מים רותחים ובזיליקום יבש לטעם קצת מתוק
מתבלת את הרוטב בחצי כף סוכר חום מלח פלפל
יש מלא אפרויות אחרות בשילוב צילי מתוק, חמאת בוטנים או רק פפריקה לצבע