תמיד מכינה עוף בתנור עכשיו רוצה לגוון..מתכון לעוף ותפוח אדמה על הגז..ברוטב אדום שיצא טעיםםםם ומגרהההה עם צבע חח תודה רבהה
אוכל
💬14 תגובות
תגובות (14)
משתמשת פורטי29 בדצמבר 2020 בשעה 13:23
בצל חתוך.. לטגן עד שיזהיב.
להנמיך את האש ולזרוק על הבצל
פלפל שחור
פפריקה
מלח.
ובאצבעות שימי מעט קינמון. (לא ממתיק את האוכל משנה לפגז !)
תטגני 2 דקות שלא ישרפו התבלינים שרק יפתחו .. תניכי את העוף ותטגני אותו 3 דקות כל צד .. תזרקי את התפוח אדמה תמשיכי לטגן עוד 3 דקות כשהאש נמוכה.
שימי מים ותבשלי שעה וחצי סגור.
אחר כך תפתחי את הסיר על גבוה שהמים שנשארו יעלמו ופגז
לא תגעי בעוף הוא יתפרק לך !
את יכןלה לזרוק שומשום מלמעלה בלי לערבב
משתמשת פורטי29 בדצמבר 2020 בשעה 13:24
רק שימי את השומשום במיקרוגל מעט. כמה שניות שלא ישרף ונגיעה קטנה.