תמיד מכינה עוף בתנור עכשיו רוצה לגוון..מתכון לעוף ותפוח אדמה על הגז..ברוטב אדום שיצא טעיםםםם ומגרהההה עם צבע חח תודה רבהה
אוכלאוכל
💬14 תגובות

תגובות (14)

User Avatar
משתמשת פורטי29 בדצמבר 2020 בשעה 13:23
בצל חתוך.. לטגן עד שיזהיב. להנמיך את האש ולזרוק על הבצל פלפל שחור פפריקה מלח. ובאצבעות שימי מעט קינמון. (לא ממתיק את האוכל משנה לפגז !) תטגני 2 דקות שלא ישרפו התבלינים שרק יפתחו .. תניכי את העוף ותטגני אותו 3 דקות כל צד .. תזרקי את התפוח אדמה תמשיכי לטגן עוד 3 דקות כשהאש נמוכה. שימי מים ותבשלי שעה וחצי סגור. אחר כך תפתחי את הסיר על גבוה שהמים שנשארו יעלמו ופגז לא תגעי בעוף הוא יתפרק לך ! את יכןלה לזרוק שומשום מלמעלה בלי לערבב
User Avatar
משתמשת פורטי29 בדצמבר 2020 בשעה 13:24
רק שימי את השומשום במיקרוגל מעט. כמה שניות שלא ישרף ונגיעה קטנה.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות