תודה לטלטול המקסימהההה😚🥰
אוכלאוכל
💬14 תגובות👍2 לייקים

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2020 בשעה 20:17
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2020 בשעה 20:20
שלחי מתכון זה ניראה טוב!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2020 בשעה 20:22
בכיף אהובה הרוטב הבסיסי זה חמאה וסוכר חום, מטגנת עד שהסוכר נמס לגמרי עם החמאה, בערך כף סוכר חום וכף חמאה מוסיפה את השמנת המתוקה ומטבלת מלח פלפל ושמה על אש בינונית שיבעבע כמו שצריך עד שמסמיך יפה (לוקח יותר זמן משמנת לבישול רגילה בערך 7 דקות) ואז את יכולה לשדרג נגיד להוסיף עלי בזיליקום לקראת סוף הבישול או אגוז מוסקט את יכולה להקפיץ במחבת נפרדת בטטה או פטריות בשמן זית וסוכר חופ קצת לקרמול ולהוסיף בסוף הבישול לשמנת (לא בהתחלה כי זה יהפוך למושי כזה) אני מכינה את הפסטה בנפרד ואז בשתי דקות האחרונות מוסיפה אותה למחבת שתספג טוב עם הרוטב ואם את עושה עם תפוא אז פשוט לשפוך מעל אחר כך ובסוף בסוף אם את רוצה להוסיף גבינות תכבי את האש לגמרי ותשימי גבינות מגורדות מלמעלה ותכסי עם מכסה זה יימס לבד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2020 בשעה 20:23
🤣🤣😚😚

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך