בכיף אהובה
הרוטב הבסיסי זה חמאה וסוכר חום, מטגנת עד שהסוכר נמס לגמרי עם החמאה, בערך כף סוכר חום וכף חמאה
מוסיפה את השמנת המתוקה ומטבלת מלח פלפל ושמה על אש בינונית שיבעבע כמו שצריך עד שמסמיך יפה
(לוקח יותר זמן משמנת לבישול רגילה בערך 7 דקות)
ואז את יכולה לשדרג נגיד להוסיף עלי בזיליקום לקראת סוף הבישול או אגוז מוסקט
את יכולה להקפיץ במחבת נפרדת בטטה או פטריות בשמן זית וסוכר חופ קצת לקרמול ולהוסיף בסוף הבישול לשמנת (לא בהתחלה כי זה יהפוך למושי כזה)
אני מכינה את הפסטה בנפרד ואז בשתי דקות האחרונות מוסיפה אותה למחבת שתספג טוב עם הרוטב ואם את עושה עם תפוא אז פשוט לשפוך מעל אחר כך
ובסוף בסוף אם את רוצה להוסיף גבינות תכבי את האש לגמרי ותשימי גבינות מגורדות מלמעלה ותכסי עם מכסה זה יימס לבד