פורקת קצת..כי אין לי איפה אני 4 ימים אחרי קיסרי חירום, פשוט בוכה את חיי מרוב כאב אשכרה עברתי ניתוח בלי להתכונן אליו ובמקום להנות מהילד שלי שהגיע אחרי כל כך הרבה שנים שחיכיתי לו(!!!!!!), כל העולם פה נהנה ממנו במקומי. וחוץ מזה קורונה אז תעופו לי מהבית !!! אבל אסור לי להתלונן כי הם באו לעזור, כי אני פשוט לא מסוגלת .. :( אני יודעת שתגידו שעוד כמה ימים זה יעבור.. ויהיה לך הרבה זמן להיות אמא.. וכל הבלה בלה הזה.. אבל ההווה הוא קשה לי. קשה לי לראות את האוצר שהוא פאקינג שלי ואני לא יכולה להנות ממנוווו!!! ולראות את כולם מחבקים ומאכילים ומקלחים.. ונהנים במקומי. קשה לי ואפילו לבכות כואב לי וההורמונים האלה גם כן אוף.
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות👍1 לייקים

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2020 בשעה 17:54
וואייי מבינה אותך!! גם אני עברתי קיסרי חירום לפני שנה וחצי והיה כואב מאוד, טראומטי, לא פשוט בכלל!!! טוב שאת כותבת ופורקת, זכותך!!! תכתבי כל מה שי שלך על הלב, זה עוזר קצת..תבקשי מהאחיות כל הזמן נורופן אקמול וכאלה...ותוכלי מאוד בעדינות...לאט לאט... שולחת חיבוק וכוח!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2020 בשעה 17:55
*ותאכלי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2020 בשעה 17:55
וואי ממש קשה. אני שולחת לך חיבוק חזק. הבת שלי הייתה 5 שבועות בפגייה וגם אני הרגשתי כמוך. אבל בע"ה זה באמת עוד כמה ימים יסתיים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בדצמבר 2020 בשעה 17:58
וואי כל כך מבינה מה את עוברת .. יש לך גם פיצוץ של הורמונים שלא נותנים מרגוע והכאבים משגעים .. אבל באמת מבטיחה לך שזה זמני כל יום שעובר את תרגישי פשוט אחרת ורק את ובעלך תגדלו ותטפלו בו מגיע לך קצת זמן לנוח ולהחלים תראי מסביב שזה אהבה שמורעפת עליך ועל התינוק אם הבלאגן מפריע לך תבקשי שיבואו בפעם אחרת ורק אחת או שתיים ישארו כדי לתמוך בך ולעזור שולחת לך חיבוק חם הרבה כח ונחת

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך