בן 10 חודשים.
מרסקת בפומפיה פירות בארוחת הבוקר.
האמת, השימוש בפומפיה מאוד מעיק. לוקח הרבה זמן וקשה לי פיזית. במיוחד התפוח.
יש פתרון אחר לריסוק (ולא לטחון)?
אמהות
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2020 בשעה 08:22
sarai
באיזה בלנדר מדובר?
יש לי רק בלנדר מוט למרקם טחון ופומפיה לרסק...
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2020 בשעה 09:51
תמר, לא נראה לי שהוא מוכן..
הוא אוכל לביבות ופנקייקים אבל זה רך יותר...
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2020 בשעה 11:35
אולי קצת תבשלי את התפוח ואז תמעכי? 🤔
כמו פירה
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2020 בשעה 11:48
Bell
אם כבר מעיכה, זה כמו טחון....
אני רציתי מרוסק, את המרקם הזה הוא אוהב