אור אשמח אם תוכלי לעזור לי 🙏🙏 יש לי כמה שאלות אולי תדעי לענות לי לגביי קאפקייקס אני צריכה למחר , נראה לך זה בסדר להכין היום כולל זילוף מעל ולשמור במקרר למחר ? ואשמח להמלצה איך להכין הכי טוב את הקצפת כדי לזלף מעל תודה 😘😘
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בדצמבר 2020 בשעה 09:08
אני מתעסקת בזילוף ואת בעיקרון יכולה לזלף היום למחר לא רואה בזה בעיה ואני משמשת לזילוף רק בקצפת פרווה כי הן יותר עמידות ויציבות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בדצמבר 2020 בשעה 09:41
שלומית קצפת פרווה זה של ריץ' ? לא נראה לי שתהיה לי אפשרות לצאת לקנות כרגע אי אפשר עם שמנת מתוקה ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בדצמבר 2020 בשעה 15:17
היי עאישה אהובה ❤❤ אני קצפות אוהבת לזלף רק באותו היום. פחות אוהבת את הטעם יום אחרי אבל זה לגמרי אפשרי! יכול להיות שריטה שלי! אני מאוד אוהבת את הקצפת החלבית (היא עמידה בעיני מאוד תלוי איך עושים אותה ויייב להיזהר לא להקציף יתר!) אם את רוצה פרווה אז לא את של ריץ אלא שמנת של השף הלבן בצבע ורוד שחור. 1 שמנת מתוקה 2 כפות אינסטנד פודינג כפית אחת של אבקת סוכר ❤

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך