עוגת קוקוס שוקולד ותפוזים מנצחת!!! מצרכים: 6 ביצים חצי כוס סוכר (לחלבונים) רבע כוס סוכר (לחלמונים) חצי כוס שמן כוס קוקוס אחר ורבע כוס קמח חצי כוס מיץ תפוזים שקית אבקת אפייה 100 גרם שוקולד מגורד 😘 אופן הכנה: להפריד חלבונים וחלמונים. להקציף את החלבונים לקצף ולהוסיף את הסוכר. להמשיך להקציף עד שיש לנו קצף יציב. לחלמונים שלנו בקערה נפרדת נוסיף סוכר ונערבב. נוסיף שמן ונערבב. בקערה נפרדת נערבב את הקוקוס, קמח, אבקת אפייה והשוקולד. ולהוסיף לסירוגין מהיבשים ומהמיץ תפוזים עש שיש לנו תערובת חלקה. נוסיף את הקצף לתערובת ונערבב בתנועת עטיפה (תיזהרו לא לשבור את הקצף.. העוגה לא תעלה בתנור) להכניס לתבנית אפייה משומנת ולאפות 40 דקות ב170 מעלות ❤❤❤ לתערבות החלמונים נוסיף את
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬4 תגובות👍4 לייקים

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2020 בשעה 23:52
חחחח שנאל 😂😂
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2020 בשעה 23:53
תודה יעל ❤❤

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך