☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 680270
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2020 בשעה 11:02
עד שבוע 19 כמה עליתן במשקל ?
הריון ולידה
💬
16 תגובות
תגובות (16)
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2020 בשעה 11:03
מצטרפת לשאלה
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2020 בשעה 11:03
4 קילו
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2020 בשעה 11:07
בערך 2 קילו
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2020 בשעה 11:07
כלום
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
12 באפריל 2018 בשעה 23:20
תופעות לוואי מתנצלת מראש מכל מי שסובלת מתופעות.. אני בשבוע 10 ואין לי תופעות לוואי אולי ממש קצת פעם דקירות קטנות בבטן (לא כואב) עד שבוע 8 היה לי קצת פחות תאבון ( אבל לא הרבה בחילה ולא הקאתי) ועכשיו התאבון חזר רגיל ,ולא מרגישה כלום.. משום מה מודאגת , עוד מישהי כמוני?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
20 בספטמבר 2018 בשעה 10:38
בנות שקרה להן? העובר לא מפסיק לזוז מיום כיפור זה תקין?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
14 בנובמבר 2020 בשעה 18:50
מי ילדה בתל השומר בשיבא ?? מומלץ ? הריון תאומים
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
20 בנובמבר 2020 בשעה 13:27
בכי מתוך שינה? שאלה לאמהות המנוסות :) הבייבי בן 7 שבועות, ולפעמים כשהוא נרדם עליי בהנקה, ברגע שמשכיבה אותו בעריסה הוא מתחיל לבכות, אבל מתוך שינה. ממש בעיניים עצומות מיד כשנשכב בוכה כאילו ממש בעצב.. מה הסיפור? כשהוא מתעורר אני מבינה, אבל הכי מתוך שינה לא ברור לי.. תודה :)
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
6 בינואר 2021 בשעה 11:41
טוב התינוקי שלי בן 4 חודשים וההפרשות מהעיניים רק מתגברות..אני עושה עיסויים ניסיתי המון סוגי טיפות עיניים אחרי כמה רופאים אבל דיי..אז קצר-מישהי מכירה מומחה לפתיחת הצינורית? מקריאה באתר של כללית (לא קשור אבל אני במכבי) כתוב שעד גיל שנה זה אמןר לחלוף ואםמלא אז מבצעים פתיחה בהרדמה כללית...אופציה שניה היא פעולה בלייב כלומר בלי הרדמה כללית אבל מכאיבה מאןד........והיא עד גיל 6 חודשים, אחרי זה אי אפשר לבצע.....אני ממש בעד האופציה השניה ומחפשת מומחה..לא רוצה שישאר ככה שנה כל הזמן ירוק מסביב לעיניים ובסוף אולי נצטרך לפתוח בהרדמה כללית..(גם אם יסתדר לו בגיל 11 חודש בסוף מעדיפה לטפל בזה עכשיו בגלל הריריות שתמיד יש לו ומלכלכת אותו :/ ממש מרגיש לי שלא נעים לו כאילו הוא מסריח כל הזמן ואני מנקה כללללל היום)
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
22 בפברואר 2021 בשעה 15:01
אין לי כח לנקות את הבית... אלוקים תן לי כח בבקשה🤰 התעייפתי רק מלחשוב ועוד מעט פסח..
הריון ולידה
💬
6 תגובות
👍
5 לייקים