☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 680212
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2020 בשעה 09:09
היי בנות, יש פה מישהי שמבינה ויכולה להגיד לי מה התוצאה הזאת אומרת? קצת בלחץ שיצר גבוה מהנורמה. * לא בהיריון * חודש אחרי גרידה
הריון ולידה
💬
12 תגובות
תגובות (12)
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2020 בשעה 09:12
תתייעצי עם רופא הכי טוב
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2020 בשעה 09:15
כמובן שאתייעץ. אבל בנתיים שאלתי אם מישהי יודעת
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2020 בשעה 09:15
תודה🙏
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2020 בשעה 09:21
לפי מה שראיתי בגודל אז כן
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 ביולי 2018 בשעה 09:22
לא רוצה לקבל ציוד- מפונקת? בשמחה אני לוקחת מאחותי דברים שהיו בשימוש אצל אחיינית שלי, אני יודעת שאחותי נקייה ושומרת על הדברים וגם זה משפחה.. אבל חמתי רוצה להעביר לי ציוד שהיה של הבן של חברה שלה, ואני כל פעם מסרבת ומסבירה בעדינות שאני לא רוצה לקבל מאנשים ושקשה לי המחשבה להשתמש במשהו שמישהו אחר שאני לא מכירה עשה בו שימוש.. מה גם שזה ילד ראשון ואני רוצה לקנות באיכות טובה את הדברים הגדולים כדי שישאר לי לילד הבא, ואת הדברים הפשוטים כמו בגדי גוף וכאלה אני אקנה בזול ואעיף ואקנה בילד הבא.. מסתכלים עלי כמפונקת שאני לא רוצה לקבל דברים שמציעים לי.. אני באמת מפונקת או שזה הגיוני לסרב? שוב- נגיד מאחותי אין לי בעיה לקבל.. אבל מאדם זר?! האמת שגם מדודה של בעלי לא רציתי לקבל.. לא מרגיש לי בנוח כל הסיפור..
הריון ולידה
💬
17 תגובות
משתמשת פורטי
5 ביולי 2019 בשעה 05:19
הריון ראשון חייבת לשתף קרה לי במהלך ההריון עד כה מקרים בהם הלכתי להבדק כשהרגשתי צורך ( ללא קשר למעקבים אצל רופאת הנשים) אדגיש ואומר שעל אף שמדובר בהריון ראשון אני לא הסטרית לא רצתי על כל דבר ואם הלכתי זה רק אחרי ששאלתי אחות מכבי בטלפון והיא זאת שהפנתה אותי מה גם שמדובר בכמה מקרים שאפשר לספור בקושי על יד אחת. במקרים הללו הייתי הולכת לבדיקה ואחרי שהיו שוללים את הדבר ומגלים שהכול תקין היו מופנים כלפי הערות או סוג של זלזול שבכלל באתי מה שגרם לי במקרים אחרים כולל מקרי דימום לרצות לא לבוא בכלל רק מהחשש שבסוף זה כלום ואולי יגידו איזה משהו מזלזל שיפגע בי. בהריון ראשון יש מלא התלבטויות ואת לא יודעת מה את מרגישה ואם זה טוב או לא וזקוקה להדרכה להכלה והבנה ולפעמים היו התנהגויות כאלו זה הריון עשירי ואיך את לא יודעת או למה באת בכלל וכו׳ לא רוצה להאריך וגם אין פה הרבה מקום מישהי מכירה את התופעה?
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
27 בנובמבר 2019 בשעה 08:45
יוצאת מהביה"ח עם תינוק בבטן יום שישי הולכת למרפאת הריון עודף. שבוע 40. תינוק 4 קג. הרופא שולח אותי למיון. לא הולכת. יום ראשון הולכת להמשך מעקב הפעם במיון מילדותי. מיילדת שואלת אם אני רוצה סטריפינג, אומרת כן. עושה לי- לא כואב כמו שזכרתי. חושבת שהולכת הביתה. אבל הרופא הצעיר מחליט לאשפז כי התינוק גדול. חושש מסכרת סמויה. מאשפז אותי להעמסת סוכר כפולה. אני מסרבת מפחד שאתעלף ויבהילו אותי לקיסרי. אז מעבירים אותי לפרופיל סוכר. 4 ימים אחרי משתחררת. אין סכרת. התינוק בבטן. לימפה נפוחה בבית השחי ופטרייה בגלל כל הפדים של בביה"ח.עד כה תחילת "סיפור הלידה שלי". יש לציין שבעלי צריך כבר אישפוז אחרי 4 ימים עם שתי הבנות שבדר"כ צמודות אליי כמו דבק.
הריון ולידה
💬
16 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
1 בינואר 2020 בשעה 15:20
בדיקות הייתי באולטרסאונד היום שבוע 7 והרופאה הביאה לי בדיקות שם לעשות נוספות כל מיני והביאה גם תרבית שתן של 24 שעות למה?? עוד מישהי קיבלה?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
30 בינואר 2020 בשעה 05:38
שאלה לגבי ווסט בנות הווסט שלי היא 5 ימים כל הזמן.. אם קיבלתי ווסט ב 23.12 אני הייתי צריכה לקבל ווסט ב 23 לחודש נכון? סופרים כל חודש נכון? כל 23 יענו.
אמהות
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
20 בנובמבר 2020 בשעה 15:17
אמהות לבני 4-5 חודשים התינוקות שלכם מחברים מחזורי שינה לבד ?
אמהות
💬
23 תגובות