☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 678461
משתמשת פורטי
21 בדצמבר 2020 בשעה 22:52
אשמח להמלצות על משטח פעילות בעובי נורמלי
קניות
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
21 בדצמבר 2020 בשעה 23:14
מילגה
משתמשת פורטי
22 בדצמבר 2020 בשעה 02:05
של שילב
משתמשת פורטי
22 בדצמבר 2020 בשעה 05:34
וויז בייבי מבחינת העובי לא עבה אבל מניסיון הוא מספיק עבה, איכותי ומבודד קור.
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 ביולי 2018 בשעה 16:23
התינוקת צורחת בזמן מקלחת יש לי תינוקות בת שבועיים שכל פעם צורחת שאנחנו מקלחים אותה. ממש נישבר לי הלב שהיא בוכה בהיסטריה והחוויה הזו הופכת לפחות נעימה בכל פעם שמקלחים אותה. יש לכן טיפים כיצד להרגיע אותה בכל פעם שמקלחים אותה?
הריון ולידה
💬
21 תגובות
משתמשת פורטי
14 באוקטובר 2018 בשעה 20:39
היריון תאומים ירידת בטן מישהי שילדה תאומים או יודעת לענות.... גם בהיריון של תאומים מרגישים ירידה של הבטן לקראת הלידה ? שבוע 37 מרגישה שטיפה ירדה הבטן אבל עדין מרגישה מלאה גם בחלק העליון
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
29 בנובמבר 2018 בשעה 12:06
מלחיץ... התיישבתי לרגע אחרי בוקר די ארוך ומעייף של סידורים... וכשקמתי היה לי ממש כאב בבטן התחתונה... לא יודעת אם בדיוק התכווצות... אולי... הלכתי לעשןת פיפי (עם הכאב)... וזה המשיך לעוד איזה כמה שניות (סך הכל בערך דקה נגיד) ועבר כאילו לא היה... יש סיבה להלחץ?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
29 במאי 2019 בשעה 21:33
בעלי מעצבן אותי אוףףףףף הוא האבא הכי פחות לחוץ שיש כזה אדיש היא בוכה צורחת מעקיצות וההוא הלך לישון נרדם תוך שניה לא מעניין אותו חוצפן כזה אני ככ כועסת עליו לא דואג לא כלום. העיקר עליי יודע לכעוס ולהרים קול.
זוגיות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
30 במאי 2019 בשעה 15:22
מי מכירה ? המליצו לי אליו
הריון ולידה
💬
21 תגובות
משתמשת פורטי
20 ביולי 2020 בשעה 13:08
רופא תעסוקתי- חודש שביעי היי, אחרי בדיקות אצל אורתופד הוא הפנה אותי לרופא תעסוקתי כי אני עובדת 10 שעות ביום, ויש לי כאבי גב (אחרי אולטרסאונד כליות נראה שיש התרחבות כליה) והוא אומר שכנראה יש דלקת בין החיבורים של הרצועות לרחם? משהו כזה.. בקיצור מה יכול לעזור לי רופא תעסוקתי? ואיך זה עלול לפגוע בשכר?
הריון ולידה
💬
17 תגובות