היי רוצה מתכון לאסאדו עם עצם ותפוחי אדמה בתנור למי יש?
אוכל
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 17:54
אני עושה בלי עצם אבל זה נראה לי אותו דבר.
שימי למטה בצלים, מעל תפוחי אדמה ומעל זה אסאדו. מתבלים במלח פלפל, יין אדום יבש עד החצי (שלא יכסה לגמרי את הבשר), מעל מפזרת טימין ולפעמים גם פטריות ושום.
מכסה בשתי שכבות של נייר כסף ומכניסה לתנור על החום המקסימלי חצי שעה. אח"כ מורידה טמפ' ל175 לעוד 3 שעות. מורידה את הנייר כסף ושמה על מצב גריל בתנור לעוד 20-30 דקות ככה
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 17:56
אפשר בלי יין ? ובלי פטריות? מה אפשר במקום,
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 17:59
פטריות לא חובה. לגבי יין זה די חלק מהעניין ונותן ארומה טובה, זה בסוף מתאדה ולא נשאר בכלל אבל נותן טעם מיוחד. אפשר גם לשיםמים במקום או למהול מים ומעט יין או בירה אולי
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 17:59
פטריות לא חובה. לגבי יין זה די חלק מהעניין ונותן ארומה טובה, זה בסוף מתאדה ולא נשאר בכלל אבל נותן טעם מיוחד. אפשר גם לשיםמים במקום או למהול מים ומעט יין או בירה אולי