1. לטגן שום במעט זית
2. להוסיף עגבניות טרי ולטגן יחד
3. להוסיף פח של עגבניות חתוכות (אני אוהבת את של Mutti)
4. תיבול: מעט סוכר, פפריקה אדומה מתוקה, מלח, תבלין טוסקנה. אני אוהבת את השקשוקה פיקנטית אז אני מוסיפה ממרח פלפל צ׳ומה (אם את אוהבת חריף זה ממש משדרג)
5. לתת להכל להתבשל על להבה נמוכה
6. להוסיף את ביצים ולכסות
בתאבון
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 17:28
עגבניות טריות*
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 17:42
אני מטגנת פלפל ירוק רצות עם פלפל חריף טבעות
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 17:45
עגבניות קוביות מטגנת עם הפלפלים, פפריקה אדומה גרוסה וחריפה, כמון , פ.שחור גרוס, מלח וכמובן שום מרוסק.
קצת מים. מצמצמת נוזלים שוברת ביצים , מכסה