
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 13:06
מגולגלות תמרים / נוטלה:
200 חמאה/מחמאה מומסת
חצי כוס מים
חצי כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
אבקת אפייה
קילו קמח מנופה
לחלק לשתי קערות את המצרכים.
בקערה 1 לשים את היבשים
בקערה 2 את הרטובים.
להוסיף בהדרגה את הקמח והאבקת אפייה.
להכניס את הבצק למקרר לקצת כדי שיהיה נוח לעבודה
להוציא לרדד (לא דק מידי) למרוח ממרח תמרים (ניתן להוסיף אגוזים וקינמון) / נוטלה
להכניס להקפאה ל10 דקות
לחתוך ולהכניס לאפייה ל10,דקות רבע שעב על חום של 170 מעלות
אור קולד - בישולים ומתוקים

💬6 תגובות👍3 לייקים