מגולגלות תמרים / נוטלה: 200 חמאה/מחמאה מומסת חצי כוס מים חצי כוס מיץ תפוזים כוס שמן אבקת אפייה קילו קמח מנופה לחלק לשתי קערות את המצרכים. בקערה 1 לשים את היבשים בקערה 2 את הרטובים. להוסיף בהדרגה את הקמח והאבקת אפייה. להכניס את הבצק למקרר לקצת כדי שיהיה נוח לעבודה להוציא לרדד (לא דק מידי) למרוח ממרח תמרים (ניתן להוסיף אגוזים וקינמון) / נוטלה להכניס להקפאה ל10 דקות לחתוך ולהכניס לאפייה ל10,דקות רבע שעב על חום של 170 מעלות
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬6 תגובות👍3 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 13:06
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 14:16
מהמםם בטוח גם טעים 💖
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בדצמבר 2020 בשעה 14:50
אלופהההה אני לא אוהבת תצרים אבלכן רוצה לנסות את הנוטלההה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בדצמבר 2020 בשעה 16:15
אור, באיזה מיץ תפוזים את משתמשת לאפייה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך