☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 677252
משתמשת פורטי
20 בדצמבר 2020 בשעה 14:01
מה המשקל הממוצע של תינוק בן חצי שנה?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2017 בשעה 18:55
האם אני צריכה לקחת חומצה פולית? אני לוקחת פריפול זה עם 0.4 חןמצה פולית, אני בשבוע 16. זה מספיק שאקח רק את הפריפול?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
19 במרץ 2018 בשעה 15:31
מסקרן אותי אם בסקירה מוקדמת ובסקירה מאוחרת אמרו שזה בן ברוך השם .. :pray: יכולים לטעות ?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
20 בספטמבר 2020 בשעה 16:35
שבוע 11+5 הרופא רשם לי פוליפרין ואמר לי לקחת רק את זה כל ההריון וכששאלתי על ויטמין D ואומגה 3 אם צריך להתחיל בשליש השני אמר שלא צריך והבנתי מהרבה בנות שכן רשמו להן לקחת. זה נשמע לכן תקין?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
23 במאי 2021 בשעה 15:55
זקוקה לעזרתכן, אם מישהי חוותה את זה.. בן 5 חודשים, רוב היום סוג של מתבכיין ולא משחק לבד.. אולי כמה דקות בכל פעם. כמובן תקופה של שיניים ובנוסף לא ישן בקושי במהלך היום.. חשבתי שאם ישן שנצ אז יעזור אבל עדיין שמה אותו באוניברסיטה וממשיך להתבכיין לצומי כנראה כבר אבודים ולא יודעים מה לעשות.. טיפים? עצות?
אמהות
💬
18 תגובות
משתמשת פורטי
4 באוגוסט 2021 בשעה 05:28
מחר חיסון בקסרו. צריכה לתת נורופן, לאחר 8 שעות צריך לתת אקמולי או נובימול או להמשיך עם הנורופן?
אמהות
💬
17 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
4 בספטמבר 2021 בשעה 16:42
איזה בגדים ממליצות ללבוש בתחילת הריון ומאיפה? אני בשבוע 9 כבר התחילה לצאת הבטן בעיקר בגלל ההורמונים מטיפולי הפוריות. איזה בגדים אתן ממליצות לשים שיכולים לטשטש את ההריון לחודשים הקרובים? יש לכן בגדים שיכולות להמליץ וחנויות ספציפיות שאפשר לרכוש מהן?
הריון ולידה
💬
4 תגובות