היי בנות מה הייתן מציעות לי לעשות התארחנו שבת והגישו את הבשר על הקרש חיתוך מעץ שעליו חותכים את הבשר החי והדגים ולא שמתי לב רק אחרי הארוחה קלטתי ואני מזה מפחדת שהיה על זה חיידקים מסוכנים🥺🥺🥺🥺
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי19 בדצמבר 2020 בשעה 15:53
כעקרון אם עבר זמן ואת מרגישה טוב אז אין מה לחשוש פשוט להבא לשים לב
אני רוצה להאמין שהוא שאף את הקרש לפני לפחות אז זה יותר סטרילי
משתמשת פורטי19 בדצמבר 2020 בשעה 16:00
אם יש חיידק בעייתי אז מרגישים משהו? חשבתי שבהריון לא מרגישים
משתמשת פורטי19 בדצמבר 2020 בשעה 16:05
אם יש לך סלמונלה/ליסטריה את בהחלט תרגישי. אם את מרגישה טוב זה בסדר