פחות קשור אבל אתן בטח יודעות יש לי גחנון קפוא עבודת יד איך עושים בסיר שלו בתנור? הבנתי שצריך להפשיר ןכאלה אבל כמה זמן לפני ןעל כמה מעלות ולכמה זמן? 😩😩
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2020 בשעה 13:48
תניחי בתחתית הסיר פרוסות לחם מעל את הגחנון, יכולה להוסיף כמה קוביות חמאה קטנות 110 מעלות ל-12 שעות בערך בתנור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2020 בשעה 14:22
אז מתי להוציא מהמקפיא? אני רוצה להכניס לתנור מ20:00 בערב עד 11:00 למחרת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2020 בשעה 14:38
מומלץ להפשיר את הגחנון יום לפני במקרר או שעתיים לפני שימוש בחוץ אם את מכניסה לתנור היום ב-20:00 זה יהיה מוכן לך בשעה 8:00 למחרת לא ב-11:00. אז תנסי לאחר קצת את הזמן שאת מכניסה. אם את רואה שחסר רטיבות לגחנון במשך הלילה את יכולה לשפוך חצי כוס מים רותחים בצדדים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2020 בשעה 16:20
הכי פשוט, תיקחי את הסיר של הגחנון תשימי פרוסת לחם בתחתית, על זה נייר אפייה ואז את הגחנון (אני שופכת מעט מייפל נותן טעם) ולא מפשירה את הגחנון. מכניסה לתנור 200 מעלות לשעה אחת בלבד ולאחר שעה מורידה ל100 מעלות עד הבוקר...בתאבון

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות