היי שבוע 26 אני לא מצליחה לשלוט בפלוצים, באמת. אני פשוט מתביישת. למזלי אני לא עובדת אבל גם מבעלי לפעמים כבר לא נעים לי! זה נורמלי?
הריון ולידההריון ולידה
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2020 בשעה 21:09
זה נורמלי שיש לך גזים, זה שאת לא מצליחה לשלוט בהם זה לא לחלוטין נורמלי. תנסי אולי לאכול פחות דברים שגורמים לגזים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2020 בשעה 21:50
הכיייי נורמלי. כל ההריון אני סובלת מגזים בלי סוף !!! ברמה שאם אני לא עושה אני עם כאבי בטן למות. בדיוק כמו התינוק שלי עכשיו 😂
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2020 בשעה 01:18
תעשי תרגילים לחיזוק רצפת האגן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בדצמבר 2020 בשעה 02:59
יכול להיות שבגלל זה יש לח גם בריחת שתן?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

דמי לידה עבור לידה עוקבת אולי מישהי יודעת או היה לה משהו דומה. התקשרתי לביטוח לאומי לברר אם אני זכאית אמרו לי שלא אבל כדאי להגיש מסמכים לבדיקה. אז ככה- בהריון הראשון עבדתי. פיטרו אותי. חתמתי אבטלה. ילדתי. קיבלתי דמי לידה. שמונה שבועות אחרי הלידה נכנסתי להריון השני ובעוד חודשיים צריכה ללדת. מאז לא עבדתי כי אחרי שפיטרו אותי ואחרי כמה חודשים של דמי אבטלה כבר לא קיבלו אותי בשום מקום בחודש חמישי. אחרי הלידה נשארתי בבית לגדל את הילד. יש מושג בביטוח לאומי- לידה עוקבת. ומגיע דמי לידה עבור לידה עוקבת אבל!!! במקרה שיחסי מעביד עובד לא נותקו לפני לידה הראשונה ואז בסיס לדמי לידה העוקבת יחושבו לפי דמי לידה הקודמת. בגלל זה הם ענו לי כי נראה לפי ההגדרה שאני לא זכאית לדמי לידה עבור לידה שנייה. זה מוזר כי לא חזרתי לעבוד כי לא היה לאיפה. פיטרו אותי וזה נראה לי מקרה קצת שונה מסתם הגדרות שלהם. קרה למישהי?
אמהותאמהות
💬0 תגובות