
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2020 בשעה 17:15
איך להפשיר מושט הכי מהר שאפשר
ועוד שאלונת מכינה להורים שלי דגים צריכה להכין באיזור ה15 דגים ובתנור..בדרכ שמכינה לי ולבעלי מכינה בשישי אבל חשבתי לתבל אותם מהיום לשים במקרר ומחר להכניס לתנור..מה אומרות?זה יצא טעים?
ואשמח לדעת מה אתן שמות בדג מרוקאי בתנור
אני שמה פפריקה כרכום טיפה
מלח
גמבה
פלפל חריף חתוך דק
שום
יש עוד משו שיכול להוסיף לטעם ולצבע האדום?
אוכל

💬11 תגובות