איך להפשיר מושט הכי מהר שאפשר ועוד שאלונת מכינה להורים שלי דגים צריכה להכין באיזור ה15 דגים ובתנור..בדרכ שמכינה לי ולבעלי מכינה בשישי אבל חשבתי לתבל אותם מהיום לשים במקרר ומחר להכניס לתנור..מה אומרות?זה יצא טעים? ואשמח לדעת מה אתן שמות בדג מרוקאי בתנור אני שמה פפריקה כרכום טיפה מלח גמבה פלפל חריף חתוך דק שום יש עוד משו שיכול להוסיף לטעם ולצבע האדום?
אוכלאוכל
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2020 בשעה 17:25
קערה מים ולימון אין דרך אחרת ככה שעה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2020 בשעה 17:31
כמו שכתבה עדן,להשרות במיים. ואז להשרות בלימון סחוט ומלח בגס. כשאני עושה בתנור אני פורסת תפוא גזר עגבניה דק,מקלפת שום (את צריכה איזה 2 ראשים) קוצצת כוסברה,פורסת גמבה אדומה לרצועות.שמה פלפל יבש מתוק.שמה הכל בקערה,מתבלת בשמן מלח פלפל לבן פפריקה כרכום וכמון מעט.מערבבת עם מיים ןשופכת על הדגים. 40 דקות בערך על 200 מעלות טורבו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2020 בשעה 17:31
פלפל סודניה מיובש/צ'ילי חריף צובעים אדום אש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בדצמבר 2020 בשעה 17:31
שימי בתחתית צרור כוסברה,ראש וחצי שום שימי אותם כשיניים שלמות ! תחתכי גמבה לרצועות קטנות. תפוח אדמה פרוס וגרגירי חומוס. תסדרי הכל ותניחי את הדגים על הכל. שימי עוד כוסברה מעל הכל ! שימי כורכום,פפריקה,מלח,שמן, מים,תכסי בנייר כסף ולתנור ! מושלםםםם !!!!!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך