תגידו אפשר להשתמש בשמנת מתוקה להקצפה להכנת רוטב לרביולי ? 🥺
אוכל
💬18 תגובות
תגובות (18)
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 15:59
בטח הרבה יותר טעים ! אני מכינה רק עם זה
אם את צריכה מתכון תגידי לי🤗
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 16:00
אשמח טל !!
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 16:00
רק שימי לב שלוקח לשמנת להקצפה יותר זמן להסמיך
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 16:02
הבסיס זה לקחת כף סוכר חום ולקרמל עם חמאה עד שהוא נמס לחלוטין, להוסיף את השמנת המתוקה מלח פלפל ואבקת שום ולהסמיך כמה דקות עד שמבעבע ממש ונהיה עבה כזה
ואז את יכולה לשדרג איך שבא לך, להקפיץ בנפרד פטריות או בטטה עם קצת סוכר חום ושמן זית שיהיו מקורמלות, להוסיף אגוז מוסקט ובזיליקום או שיני שום
ואם את רוצה לקראת הסוף תגרדי לבפנים גבינות זה יתן עוד טעם ומרקם