אני רוצה להכין מרק אפונה ועדשים ולהוסיף את זה, אף פעם לא הכנתי את הבשר הזה לפני,
משהיא יכולה להסביר לי איך כדאי לעשות את זה?
צריך להפשיר מראש?
כמה זמן לבשל וכו?
אוכל
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 08:03
מבשלים את זה בשביל הטעם לאוכל , לא אוכלים את הבשר עצמו זה עצם ..
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 08:04
זה מתאים לחמין יותר כי מצריך בישול ארוךךךך.
שני בטח שאוכלים את הבשר. זה יותר גל'י כזה...
טעיםםםם בטירוףףףף בחמין
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 08:05
זה מתאים לבישול ארוך ,יש כאלה שאוכלים את הבשר ,ויש ששמים בשביל הטעם