אני רוצה להכין מרק אפונה ועדשים ולהוסיף את זה, אף פעם לא הכנתי את הבשר הזה לפני, משהיא יכולה להסביר לי איך כדאי לעשות את זה? צריך להפשיר מראש? כמה זמן לבשל וכו?
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 08:03
מבשלים את זה בשביל הטעם לאוכל , לא אוכלים את הבשר עצמו זה עצם ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 08:04
זה מתאים לחמין יותר כי מצריך בישול ארוךךךך. שני בטח שאוכלים את הבשר. זה יותר גל'י כזה... טעיםםםם בטירוףףףף בחמין
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 08:05
זה מתאים לבישול ארוך ,יש כאלה שאוכלים את הבשר ,ויש ששמים בשביל הטעם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 בדצמבר 2020 בשעה 08:06
אה באמת אז יכול להיות זה לא מה שאני מכירה ...

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך