אור יקרה אשמח לעזרה תמיד נשבר לי השמנת בהקצפה איך מקציפים שמנת שתהיה יציבה????
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2020 בשעה 09:03
ברגע שהיא יציבה תעצרי את ההקצפה. אחרת תוך רגע זה נשבר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2020 בשעה 09:03
תודה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2020 בשעה 09:04
ואת מקציפה באיזה מהירות? ובערך לכמה זמן?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2020 בשעה 09:04
הכי גבוה. ואני לא מסתכלת על זמן. אבל אולי כדאי שמדי פעם תעצרי את המיקסר כדי לבדוק אם יציב

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך